Friday, June 17, 2016

Neljapäev

Vahepeal on taas väljas söömas käidud kuid pole viitsinud pildistada. Küll aga on endiselt viitsimist oma kokkamisest pilte teha.
Nõndaks sai valmis 2 rooga.
Soolaseks valisin soe pastasalat fetakastmes. Ikka pereköögi kokaraamatust.
Vaja läheb 200g farfallet mida ma ei kasutanud vaid võtsin need makaronid mis kapis olid.
1 suvikõrvits
1 kollane paprika
10 musta kivita oliive ma ei kasutanud kuna ma ei söö oliive
2 tomatit jäi samuti välja kuna unustasin osta. Need on ju alati kodus nagunii olemas ja seekord neid polnud.
200g fetajuust
2 küüslaauguküünt
Värske basiilik tuli otse oma peenralt. Oi kuidas mulle meeldib see.
Praadimiseks õli.
Ja siis keedad pasta tükeldad teised juurikad suvikõrvits ja paprika soovisid samal ajal kui pasta kees pannil ka praadimist saada. Küüslaauk läks koos teiste juurikatega pasta peale ilma eelnevalt pannil käimist ja see andis väga hea meki. Juust läks viimasena. Ning serveerida soovitatakse soojalt.
Mulle väga maitses. Mõnus lihtne ja kerge söök.
Siis tegin ka veel karaskit. 1.korda. selle retsepti võtsin oma kuulsast vihikust. Nimetuseks on kirjutatud porgandi-jogurtikarask.
Minu oma tuli rohkem nagu pirukad. Ei teagi miks.. aga vaja läheb siis
200g porgand
1 keedetud muna tegelikult pole ma targa peaga juurde mätkinud et kas ikka keedetud aga ma eeldasin et keedetud.
50g või
20g erinevaid seemneid
70g odrajahu
50g nisujahu
200g maitsestamata jogurt
1tlküpsetuspulber
Sool, suhkur.
Ja nüüd kirjutan sõna sõnalt mis ma olen vihikusse kunagi kirja pannud selle juurde: keeda porgand. Püreesta porgand. Lisa muna. Sega. 180 kraasi.
Ja kõik. Isegi aega pole. Alguses kahtlesin kas üldse tasub proovida.
Karaski moodi see miskipärast ei tulnud aga väga maitsev siiski. Tahan uuesti teha. Nämm!

No comments:

Post a Comment