Algatuseks see, et pilt ei näe just väga hea välja minu kanadest.
Aga täna tegin siis kana. Retsept on endiselt Pereköögi kokaraamatust ja nimeks seekord kanakoivad seene-apelsinikastmes.
Kuna mulle väga šampinjonid ei meeldi siis jätsin kohe need retseptist ka välja. Aga miks ma selle retsepri valisin, kuna see apelsinikaste tundus huvitav.
Ühesõnaga oli vaja siis:
3sl õli
2 sibulat
8 kanakoiba
2sl jahu+1tl sool+ 0,5 tl musta pipart
3dl kanapuljong
2 apelsini mahl
1 apelsini riivitud koor
2sl tšillikastet
300g šampinjone
0,5tl sool
0.25tl pipar
2sl hakitud peterselli
Kuid mulle ei meeldinud see, et kana tuli alguses pannil praadida. Ma pole sedasi kana kunagi teinud. Olen alati ikka ahju pannud. Seega mul tekkis hirm, et kas kana saab ikka valmis. Pärast pruuniks praadimist tuleb panna koivad vette ehk siis 3dl kanapuljongisse kuhu lisasin siis maitseained ja apelsini ning lasin tal kaane all vaiksel tulel 25min podiseda.
Juurde keetsin makarone.
Kana sai valmis ja maitses hea. Võib uuesti teha küll.
No comments:
Post a Comment