Magustoiduks tegin purukooki. Retsept oli vihikus. Segasin kokku jahu suhkru küpsetuspulbri veidi soola ja või ning 2/3 panin vormi põhja. Siis võtsin külmikust moosi valasin peale ja lõpuks puistasin ülejäänud segu. Kirjas oli, et 180 kraadi ja 40 minutit. Mu meelest jälle see 40 oli palju või siis kraadid liiga kõrged. 30 mintsa oleks paras olnud.
Aga maitses ikka hea see kook. Mõtlesin kas oleks kõlvanud ka valge soks sinna sisse sulatada. Nimelt mul on üks üle jäänud aga ma siiski ei hakanud.
Ja siis tegin veel jääkidest ühe soolase roa.
Võtsin Tartu Milli pasta või need nuudlid no need imepeened ja väiksed makaronid ning keetsin pehmeks. Valasin siis vormi. Peale puistasin pool pakki frikadelle ja riivjuustu, külmutatud juurikad ning valasin kogu kupatuse muna ja piima seguga. Ahjus hoidsin u 30 mintsa ja pea 180 kraadi juures. Ehk siis veidi vähem kui 180.. äkki kuskil 170.
Mulle see söök maitses. Pere sõi ka.
Monday, May 30, 2016
Esmaspäev
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment