Jep. Polegi sada päeva süüa teinud. Ses suhtes et meil oli taas sünnipäev ja siis jäi sööki üle et alles kolmapäeval oli mõtet midagi ise teha.
Otsustasin teha suppi kuna pole seda 100 aastat teinud.
Väljavalituks osutus kana-nuudlisupp.
2 kanakoliba
1l vett
1 suur porgand
1 sibul
1 paprika
1dl nuudleid
2kapukurk
Sool
Panin kana vette keema. Samal ajal hakkisin sibula ja riivisin porgandi ning asetasin need pannile vaiksel tulel praadima. Edasi tükaldasin ka paprika.
Retsept ütleb et kui kana on pehme siis võta potist ja eemalda liha kontidelt. Aga mis see tähendab pehme.. igatahes ma siis võtsin kana proovisin kõike liha kätte saada ja siis kupatasin kana ja köögiviljad tagasi potti. Lisasin ka nuudlid. Ma kasutasin tegelikult Tartu Milli imepeenikesi makarine. Lasin kõik keema ja lisasin hapukurgi. Maitsestasin.
Mul väga vedel see supp ei tulnud kuna panin tunde järgi nii nuudleid kui ka vett. Aga süüa kõlbas. Ei tea, kas seda sama uuesti teeks
Thursday, May 26, 2016
Kolmapäev
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment