Seekord siis pasta-hakklihavorm. Ikka vanast samast Pereköögi kokaraamatust.
250g penne või teised makaroonid mul oli kogus tunde järgi ja mitte penned
300g hakkliha
2 sibulat
1sl õli
1tl soola
0.5tl must pipar
0.5sl pune või basiilik mul jäi see ära
0.5-1dl tomati- või tšilliketšup aga ma kasutasin 1 purk purustatud tomateid
200g merevaik
5dl piim ma ei pannud
keetsin makaroni ja praadisin hakkliha. Siis panin need kokku ja lisasin peale purustatud tomatid. Ajasin kogu kraami soojaks ning lisasin omaltpoolt külmutatud juurikate segu, mille enne keevasse vette viskasin ja seal veidi hoidsin. Siis lisasin ka need söögile. Keerasin tule alt ja segasin juurde merevaigu.
Ahju mu söök ei läinud, kuna mulle näis mõttetu seda veel tunnike ahjus hoida ja kuna kõhud olid tühajad, siis nii jäi. Natuke minu looming ja natuke retsept. Kokkuvõttes oli söök väga maitsev!
No comments:
Post a Comment