Tegin kartuliputru ja kukeseenekastet.
Kartuliputru tegin nii, nagu ikka olen teinud. Kartul keema, pudruga segi, hulka toasoe piim ja toasoe või ning siis kõik omavahel segi ja ongi valma.
Aga kaste oli nii, et seened tulid äialt ning nad olid siis...valmis? Ma ei tea. Kõlbasid juba süüa. Ühesõnaga ma siis viskasin nad pannile ja lisasin ainult koore, hetkel siis suur pakk kohvikoort, klaas vett ja kui see keema läks siis lisasin merevaigu. Tule keerasin ära, segasin kõik ühtlaseks ja jälle valmis.
Mitte midagi keerulist aga üli maitsev! Juurde tegin veel salati kurk, tomat ja hapukoor.
Lihtne ja nii maitsev söök.
PS. Pilte ei saa veel endiselt lisada aga küll see päev taas saabub.
No comments:
Post a Comment