Kuidagi on nii, et ,mõni päev ei viitsi kohe üldse midagi süüa teha.
Tegin siis klassikat- keedukartul ja hakklihakaste.
Kuna see perele maitseb ka, siis on hea teinekord lihtsamat teed minna.
Keetsin siis kartuli, praadisin pannil sibula, lisasin hakkliha, praadisin kenasti ära ning lisasin kohvikoore. See suur pakk.
Midagi muud mul polnud.
Lasin selle vaiksel tulel.. keema? Ses suhtes, et väikesed mullikesed hakkasid tulema. Ja siis keerasin tule alt ära ning lisasin toorjuustu. Segasin selle sinna hulka ja oligi mu kerge kaste valmis. Hakkliha praadimisel maitsestasin ka soolaga.
Juurde tuli keedetud ja riivitud punapeet.
Kodus oli ka hapukoor, kurk ning tomat - sellest sai siis teine klassika- tomati-kurgi salat. Nii me siis sõime.
Äkki homme peaks ikka midagi uut ja toredat tegema!
No comments:
Post a Comment